ARAÇ ŞOFÖRLER VE NAKLİYECİLER ESNAF ODASI BAŞKANI ABDULLAH AYDIN’DAN BELEDİYEYE ÇAĞRI
Verilen Sözlere İnanmak İstiyoruz !
Araç Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Aydın, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada kamyoncu ve şoför esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.
Başkan Aydın, özellikle araç park yeri konusunun kamyoncu esnafının en büyük sorunlarından biri olduğunu vurgulayarak, bu konuda belediye tarafından verilen sözlerin artık hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Aydın, “Kamyoncu esnafımızın şehir içinde yaşadığı sıkıntıların sona ermesini bekliyoruz. Belediyemizin bu konuda gereken adımları atacağına inanmak istiyoruz” dedi.
Konuşmasında şehir içi trafik düzenlemelerine de değinen Aydın, İlçe Trafik Komisyonu’nda alınan tek yön uygulaması kararlarının sahada da eksiksiz uygulanmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Bu kararların trafiğin rahatlaması ve şoför esnafının daha güvenli koşullarda çalışabilmesi için gerekli olduğunu söyleyen Aydın, “Alınan kararlar kâğıt üzerinde kalmamalı” ifadelerini kullandı.




Araç Çevre Yolu: Bir Yol Yatırımından Daha Fazlası
Araç Çevre Yolu: Bir Yol Yatırımından Daha Fazlası
OYCALI’DAKİ TAŞ OCAĞI PROJESİNE MAHKEMEDEN İPTAL KARARI
Prof.Dr. Sadık ERİK Röportaj
Araç Belediyesi İşçi Alım Sonuçlarını Açıkladı
KGC’den kamu alımlarında şeffaflık çağrısı