Araç Haber Gazetesi

Olay Yaratan Görevlendirme İPTAL EDİLDİ

Olay Yaratan Görevlendirme İPTAL EDİLDİ
934 Okunma
11 Kasım 2022 - 10:30

Ahmet Sağlam, Kaymakamlıktaki Görevine Geri Döndü…

ARAÇ Kaymakam Vekili Emin Cevat Tutar tarafından Yazı İşleri Müdürlüğü Şefi olarak görev yapan Ahmet Sağlam’ın rızası alınmadan, Müezzin Kadrosu olmayan Camiye Müezzin olarak görevlendirilmesi basında geniş yer alarak gündem olmuştu. Olay yaratan görevlendirmenin yine Kaymakam Vekili Emin Cevat Tutar tarafından iptal edildiği öğrenildi.


Geçtiğimiz hafta Araç Kaymakamlığı’nda Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Yazı İşleri Müdürlüğü Şefliği görevini yürüten Ahmet Sağlam, Araç Kaymakam Vekili Emin Cevat Tutar’ın imzasıyla İnönü Mahallesinde bulunan Ede Sultan Camiine müezzin olarak görevlendirildi.


Kaymakamlığın kadrolu memuru olan ve Kastamonu Valisinin görevlendirmesiyle Yazı İşleri Müdürlüğü Şefliği görevini yürüten memurun rızası alınmadan, Valinin görevlendirmesi görmezden gelinerek, Kaymakam Vekili tarafından kadrosu bile olmayan camiye süre belirtmeden neye istinaden müezzin olarak görevlendirdiği tartışma konusu olmuştu. Olay yaratan görevlendirmenin gelen tepkilerin ardından iptal edildiği, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Yazı İşleri Müdürlüğü Şefliği görevini yürüten Ahmet Sağlam’ın Araç Kaymakamlığındaki görevine geri döndüğü öğrenildi. (İ.Yasemin Savaş)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.