Araç Haber Gazetesi

İLKİ DÜZENLENİYOR, SIRADIŞI BİR FESTİVAL OLACAK

İLKİ DÜZENLENİYOR, SIRADIŞI BİR FESTİVAL OLACAK
1.261 Okunma
11 Ocak 2022 - 10:23

Bölgenin ekonomik ve turizm potansiyelinin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına yönelik faaliyetler kapsamında 28-29-30 Ocak 2022 tarihlerinde Gölcük, Fındıklı ve Sıragömü yaylalarında 1.Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali düzenleneceği açıklandı.

Araç Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek programa Kastamonu Valiliği, Araç Kaymakamlığı, Kastamonu Üniversitesi, Araç Turizm Derneği ve Türkiye genelinde bulunan spor kulüpleri destek verecek.

Araç Turizm Derneği Başkanı Aziz Özelci, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal ve organizatör Hüseyin Şahin tarafından şekillendirilen festival programı açıklandı.

28-29-30 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecek festivalin programında sıradışı etkinliklerin yer aldığı müzikli eğlence ve bir çok yarışmanın yapılacağı öğrenildi.

İşte Festival Programı ;

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.