Yazı İşleri Memuru, Kaymakam tarafından Müezzin Kadrosu Olmayan Camiye, Memurun Rızası Alınmadan Müezzin Olarak Görevlendirdi… Olay basında geniş yer alarak gündem oldu.
ARAÇ Kaymakamlığı’nda Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Yazı İşleri Müdürlüğü Şefliği görevini yürüten Ahmet Sağlam, Araç Kaymakam Vekili Emin Cevat Tutar’ın imzasıyla İnönü Mahallesinde bulunan Ede Sultan Camiine müezzin olarak görevlendirildi.
Araç Müftülüğü ‘nün böyle bir talebi olmadığı, gelen bilgilendirme yazısıyla Müftülüğün bilgi sahibi olunduğu ve Ede Sultan Camiinde müezzin kadrosu olmadığı öğrenildi.
Kastamonu Valisinin görevlendirmesiyle Yazı İşleri Müdürlüğü Şefliği görevini yürüten memurun rızası alınmadan, Valinin görevlendirmesi görmezden gelinerek, Kaymakam Vekili tarafından kadrosu bile olmayan camiye süre belirtmeden neye istinaden müezzin olarak görevlendirdiği tartışma konusu oldu.
Kaymakam Vekilinin ilginç görevlendirmesi basında geniş yer alarak gündem oldu. Konuyla ilgili Araç Kaymakamlığı’ndan herhangi bir açıklama yapılmadı. (İ.Y.Savaş)










Verilen Sözlere İnanmak İstiyoruz !
Verilen Sözlere İnanmak İstiyoruz !
ARAÇ ŞOFÖRLER VE NAKLİYECİLER ESNAF ODASI’NDA GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİ
ARAÇ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NIN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
Boyalı’ya Halı Saha Müjdesi Var, Saha Yok !
Araç’ta Çok Sayıda Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi